Auto en Camper onderhoud in Wolvega

Carbonstraat 27 | 8472 EA | Wolvega: Auto/Camper Inkoop, Verkoop, Onderhoud, Diagnose, Airco, BearLock en Banden

Auto reparatie en onderhoud

U kunt bij ons terecht voor alle reparaties en onderhoud aan uw auto.

Kleine en Grote onderhoudsbeurt

Bij een kleine en grote onderhoudsbeurt controleert onze specialist uw auto op verschillende belangrijke functies. Door regelmatig uw auto te laten controleren, bent u er vroeg bij als er iets stuk gaat. Hierdoor kan ergere schade voorkomen worden waarmee de reparaties een stuk voordeliger zullen zijn dan dat u door zou blijven rijden. De tarieven voor een kleine of grote onderhoudsbeurt verschillen per automerk en type. Bij een grote onderhoudsbeurt is een apk-keuring gratis.  Neem contact met ons op voor een prijsopgave en een afspraak.

Wanneer een kleine of grote onderhoudsbeurt?

Per type auto is dit verschillend. In het onderhoudsboekje van uw auto staat vermeld wanneer uw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft.

Auto apk

Wij zijn een officieel Apk-keuringsstation, waardoor u ook bij ons terecht kunt voor de algemene periodieke keuring van uw auto.

Bearlock diefstalpreventie van uw auto

Wij zijn specialist in het aanbrengen van het unieke en gepatenteerde diefstalpreventie systeem Bearlock.

Meer informatie over auto of camper onderhoud ? Kom dan even bij ons langs of neem contact op

Camper reparatie en onderhoud

Is uw camper aan onderhoud toe? Kom dan eens langs bij Martijn Rikkers Auto’s voor een onderhoudsbeurt. Wij hebben meer dan 18 jaar ervaring in camper onderhoud. Hierdoor kunnen wij uw camper op een efficiënte, milieuvriendelijke en voordelige manier repareren en onderhouden.

Camper onderhoud

Om uw camper in goede en veilige staat te houden is regelmatig preventief onderhoud enorm van belang. Dit geldt voor als u veel kilometers heeft gemaakt, maar ook als de camper voor langere tijd stil heeft gestaan. Voor uw veiligheid en de levensduur van uw camper is het dan ook aan te raden om uw camper door ons te laten nakijken voordat u de weg weer opgaat.

Camper reparatie en apk

Uiteraard kunt u naast onderhoud ook terecht bij ons voor reparaties. Onze grage is ingericht volgens hoge kwaliteitseisen en voorzien van alle moderne diagnoseapparatuur om het motorische gedeelte en het onderstel van uw camper te repareren. Tevens zijn wij een officieel Apk-keuringsstation, waardoor u ook bij ons terecht kunt voor de algemene periodieke keuring van uw camper.

Bearlock diefstalpreventie van uw camper

Wij zijn specialist in het aanbrengen van het unieke en gepatenteerde diefstalpreventie systeem Bearlock. U kunt dan ook bij ons terecht om Bearlock te laten installeren.

Tarieven

Werkplaatstarief € 59,50 Inclusief btw per uur
APK-keuring benzine personenauto € 39,50 Inclusief btw en afmeldkosten
APK-keuring diesel personenauto € 49,50 Inclusief btw en afmeldkosten
APK-keuring camper en bedrijfsauto € 49,50 Inclusief btw en afmeldkosten
Airco vullen € 40 voor airco service en €10 per 100 gram R134A Inclusief btw
  • Gratis APK-keuring bij een grote onderhoudsbeurt

    Geef uw kenteken door aan ons voor een scherpe offerte.

  • Zeer scherpe prijzen voor banden

    Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Onderhoud auto en camper
Scroll naar top